Maailman karmeimmat kukkaruukut – valmistettu nuken päistä

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kevään koittaessa ihmisten on aloitettava istutuspuuhat, mikäli mielivät saada kasveja kesään mennessä joko ulos istutettavaksi tai hyötykäyttöön kasvihuoneeseen. Taimien idättäminen tapahtuu normaalisti pienissä purkeissa tai ruukuissa.

Nyt voi ottaa käyttöön vaihtoehtoisen tavan saada näkyvyyttä istuttamilleen kasveille. Netissä leviää ruukkuvillitys, jossa tavalliset istutusastiat on korvattu nuken päillä. Istutuksissa on käytetty kaikenlaisten nukkelelujen pääkoppia, aina tavallisista Barbie-nukeista isokokoisempiin Baby Borneihin.

Jos haluaa järkyttää ystävää tai sukulaista kammottavalla kasvilahjalla, kannattaa kukka istuttaa nuken päähän kuvien mukaisilla tavoilla. On vaikea ymmärtää, miksi kukaan oikeasti haluaisi katsella nuken päästä kasvavaa kaktusta, mutta pääruukkujen suosio on valtaisa. Tässäpä ideaa vanhojen lelujen kierrätyskäyttöön, Scary Mommy uutisoi. Kauhukerrointa voi nostaa poistamalla nuken silmät.

My #dollplanters

A post shared by luvitdecor (@luvitdecor) on

#dollplanters #dollhead #dollsheadplanter hanging around

A post shared by luvitdecor (@luvitdecor) on