Räppäri Rick Ross sai äskettäin sydänkohtauksen – esiintyi jo Las Vegasissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Rick Ross sai äsken sydänkohtauksen ja mies joutui hengityskoneeseen. Hän on toipunut kotiuttamisen jälkeen Miamissa, mutta äsken mies esiintyi Las Vegasissa terveeltä näyttäen.

TMZ kertoo Rick Rossin nousseen viikonloppuna ensimmäistä kertaa sydänkohtauksen jälkeen lavalle esiintymään. The Light -yökerhossa esiintynyt mies kaatoi samppanjaa eturivissä olleiden naisten suuhun. Mies otti esiintymisestään ilon irti, vaikka vasta äskettäin oli vähällä siirtyä tuonpuoleiseen.

Tajuton Rick Ross löydettiin hiljattain Miamin kodistaan, josta hänet toimitettiin ambulanssilla sairaalaan. Mies on oikealta nimeltään William Roberts. Hän on päätynyt usein otsikoihin hänen ja muiden artistien välisten riitojen takia ja siksi, että hänet on yritetty murhata muun muassa ampumalla.

ERRTHANG GUCCI!! 2NITE WE SHUTDOWN CLUB LIV #MIYAYO

A post shared by The Boss Rick Ross (@richforever) on