Salarakas lauloi suhteesta Donald Trumpin poikaan jo vuosia sitten?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutisoimme Donald Trumpin vanhimmalla pojalla, Donald Trump Jr:llä ja laulaja Aubrey O’Daylla olleen salasuhde vuosina 2011-2012. Nyt poptähden epäillään tehneen suhteesta kappaleen vuonna 2013.

Aubrey O’Dayn Between Two Evils -levyllä kuultiin DJT-niminen kappale. Erokappaleessa ruodittiin suhdetta, johon liittyi valheita ja petoksia. Myös kappaleen nimen uskotaan olevan lyhennös Trumpin pojan koko nimestä, joka on Donald John Trump Jr.

– Vihaan itseäni sinun rakastamisesta, vihaan sinua sillä annoit rakkautemme kuolla, kappaleessa lauletaan.

Trump Jr.:n ja O’Dayn suhde alkoi kummankin esiinnyttyä The Celebrity Apprentice -ohjelmassa. Page Six -sivuston mukaan miehen väitetään jopa harkinneen tuolloin vaimonsa Vanessan jättämistä laulajan vuoksi.