Tältä eläinten krapula näyttäisi – huvittavat lemmikit videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet lemmikit ovat hyvin energisiä ja yrittävät yllyttää omistajiaan ja perheen muita lemmikkejä aina leikkeihin mukaan. Toisinaan eläimillekin tulee kuitenkin sellainen väsy, jolloin ne ovat täysin saamattomia ja tyytyvät vain makoilemiseen.

The Pet Collective -kanava on julkaissut hauskan YouTube-videon, jossa nähtävät eläimet ovat täysin uupuneita. Eläimet näyttävät lähes krapulaisilta makoillessaan mahdollisimman mukavissa asennoissa ja välttäessään kaikkea liikettä.

Verkossa on nähty paljon hauskoja esimerkkejä siitä, että monet lemmikit pystyvät todella nukahtamaan lähes minkälaisessa asennossa tahansa. Tämä video todistaa myös sen, että eläimet pystyvät makuuasennossa myös syömään niin, että niiden energiaa kuluu mahdollisimman vähän.