Vapaaottelijanainen uhoaa: ”Voittaisin Mayweatherin kehässä!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brasilialainen vapaaottelija Cristiane Santos tunnetaan paremmin nimellä Cristiane ”Cyborg” Justino. Höyhensarjan mestari on nyt uhonnut, että voittaisi nyrkkeilijälegenda Floyd Mayweatherin MMA-ottelussa.

Uskomattomat 50 voittoa nyrkkeilykehässä tahkonnut Floyd Mayweather otteli viime kesänä vapaaottelija Conor McGregoria vastaan. Mies voitti nyrkkeilyottelun, mutta ihmiset haluaisivat nähdä saman parin myös vapaaottelukehässä. Nyt Cyborg-nimellä tunnettu vapaaottelun ammattilainen on uhonnut TMZ-julkaisulle, että tulisi voittamaan Floyd Mayweatherin naisen omassa lajissaan.

Ottelu olisi ennennäkemätön. Floyd Mayweatheria on syytetty aikoinaan lähisuhdeväkivallasta ex-tyttöystäväänsä kohtaan. Vapaaottelija Ronda Rousey on myös sanonut, että hänen mielestään olisi hienoa nähdä sukupuolten välinen ottelu, jossa Mayweather saisi vuorostaan iskuja naiselta, Men’s Health uutisoi.

#ufc222 #CyborgNation

A post shared by CRIS CYBORG 🇧🇷★ (@criscyborg) on