50 äitiä ja 50 lasta – ihana video Downin syndrooma -päivän kunniaksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

YouTube on pullollaan hauskoja videoita, joissa matkustajat laulavat autossa autokaraokea. Karaokeen tarvitaan vain hyvä kappale, radio ja henkilöt, jotka osaavat laulaa laulun sanat ulkoa. Nyt uudella autokaraokevideolla äidit laulavat lastensa kanssa.

Wouldn’t Change a Thing -kanava julkaisi YouTubessa koskettavan videon, jossa nähdään 50 äitiä ja 50 lasta, joilla on Downin syndrooma. Äidit laulavat lastensa kanssa Christina Perrin suosittua A Thousand Years -nimistä kappaletta, josta he myös viittovat lasten kanssa osan.

Noin neljän ja puolen minuutin aikana nähdään 50 erilaista perhettä, joissa on lapsi, jolla on Downin syndrooma. Video koostettiin ja julkaistiin äskettäin kansainvälisen Downin syndrooma -päivän kunniaksi, ja sitä on katsottu verkossa jo yli miljoona kertaa.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.