Kevään hiusvärit ovat herkullisia – sävyissä vaahtokarkkeja ja tummaa olutta

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kevään 2018 hiusväritrendejä voi kuvailla herkullisiksi, sillä sävyt ovat kuin suoraan ruokamaailmasta. Hailakan vaaleanpunainen vaahtokarkkisävy jatkaa edelleen muodikkaana, mutta rinnalle on tullut sävyjä suklaan, kinuskin ja toffeen värimaailmasta.

Mansikkablondi, eli ruusukulta, on myös trendikkään naisen hiuksissa toistuva väri. Tumman oluen värinen tyyli on kuitenkin vielä trendikkäämpi, sillä sen ruskean sävy on todella rikas ja runsas. Vaalea toffee saattaa näkyä katumuodissa lähinnä raitoina, jotka on yhdistetty tummempaan kinuskin sävyyn, PureWow paljastaa.

Mikäli hiukset ovat supervaaleat, on juuri kuitenkin verrattaen todella tumma. Kutreissa saattaa olla edelleen häivähdyksiä galaktisesta värimaailmasta, jossa leikiteltiin violetin ja tumman turkoosin sävyillä, näistä päähän kuitenkin valikoituu enää toinen ja huomattavasti tummemmalla skaalalla. Valkoisen ja harmaan väliin jäävä hiussävy sopii erityisesti pitkiin suortuviin, Kim Kardashianin tapaan.