Boris Beckerin mallivaimon bikinit pettivät – aalto paljasti rinnat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina urheilutähdet ja heidän kauniit elämänkumppaninsa ovat päätyneet koristamaan viihdelehtien sivuja yhä useammin. Saksalaisen tennislegenda Boris Beckerin vaimo Lilly Becker on ollut otsikoissa harvakseltaan, mutta nyt hänet kuvattiin lomamatkalla rannalla.

Sharlely Kerssenberg, eli tutummin Lilly Becker, lomailee parhaillaan Miami Beachilla yhdessä Amadeus-poikansa kanssa. Bikineissä nautiskellut Lilly telmi rantavedessä ja hyppi aaltoihin, kunnes yksi aalloista vetäisi hänen bikiniensä yläosan alas paljastaen hänen rintansa.

41-vuotias hollantilaissyntyinen Sharlely ”Lilly Becker” Kerssenberg tuli kotimaassaan alunperin tunnetuksi mallina. Menestys catwalkeilla ja valokuvauksissa vaihtui lopulta kuitenkin vaimon rooliin, kun hän tapasi tennistähti Boris Beckerin.

Splash
Splash
Splash
Splash