Vaimon kilarit veivät vankilaan – suuttui vuosipäivän unohtamisesta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalainen vaimo on saanut lähestymiskiellon aviomiehelleen ja lapsensa isälle. 35-vuotias Carol Stone oli nimittäin raivostunut äärettömän paljon, koska luuli miehen unohtaneen pariskunnan hääpäivän. Hän hyökkäsi miehensä kimppuun.

Carol Stone muuttui väkivaltaisesti 41-vuotiasta aviomiestään Ronnie Alexanderia kohtaan. Mies oli ostanut vaimolleen ruusun ja varannut hotellihuoneen hääpäivän viettoa varten. Carol Stone kuitenkin luuli miehen unohtaneen vuosipäivän ja hakkasi, raapi sekä potki miestään, The Smoking Gun uutisoi.

Kodissa oli samaan aikaan pariskunnan kolme kuukautta vanha vauva ja Stonen nuori tytär naisen aiemmasta liitosta. Mies onnistui kuvaamaan sekaisin menneen naisen hyökkäämisen videolle ja sitä käytetään todistusaineistona oikeudenkäynnissä. Stone vietti päivän vankilassa tapauksen jälkeen, eikä hän saa mennä miehensä lähelle ennen oikeudenkäyntiä.

Poliisi