Zayn Malik poisti Gigi Hadidin instagramista – ei halunnut enää seurata exäänsä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

One Direction -poikabändistä soolouralle lähtenyt poppari Zayn Malik yllätti tiistaina hänen faninsa kertomalla, että hän ei enää seurustele Gigi Hadidin kanssa. Zayn Malikia ja Gigi Hadidia pidettiin todellisena unelmapariskuntana, minkä vuoksi ero olikin monille suuri järkytys.

25-vuotias Zayn Malik kertoi faneille hänen Twitter-kanavallaan, että hän edelleen arvostaa ja ihailee Gigiä niin naisena kuin ystävänäkin. Miehen teot puhuvat kuitenkin hieman toista tarinaa, koska hän oli poistanut Hadidin kaikista hänen sosiaalisista mediakanavistaan.

Daily Mail -sivuston mukaan Zayn Malik lopetti vain tunteja erouutisten jälkeen Gigi Hadidin seuraamisen Instagramissa. Mies oli lopettanut myös Gigin äidin Yolandan seuraamisen halutessaan ottaa ilmeisesti kunnolla etäisyyttä perheeseen. Siitä huolimatta, että Malik näyttäisi haluavan omaa tilaa, Gigi Hadid pitää edelleen miestä läsnä hänen omilla sosiaalisen median kanavillaan.