Floyd Mayweather harjoittelee vapaaottelua – nähdään tänä vuonna kehässä?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koko maailma kohisi viime kesänä Floyd Mayweatherin ja Conor MgGregorin nyrkkeilyottelun takia. Nyt amerikkalainen nyrkkeilijä on aloittanut vapaaottelulajien treenaamisen. Miehen valmentajana toimii UFC-mestari Tyron Woodley.

TMZ:n mukaan maailman parhaimpien nyrkkeilijöiden joukkoon kuuluva Floyd Mayweather on ostanut lisenssin MMA-lajeihin. Hänen intensiivinen treenijaksonsa tulee kestämään 6-8 kuukautta, jonka jälkeen mies todennäköisesti hallitsee lajin suhteellisen hyvin ottelukehään mennäkseen.

173-senttinen ja 68-kiloinen Floyd Mayweather voitti legendaarisen vapaaottelija Conor McGregorin teknisellä tyrmäyksellä viime vuoden elokuussa nyrkkeilyottelun 10. erässä. Fanit toivovat revanssia vapaaottelussa.

Early morning selfie.

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on