Madonna julkaisi nostalgiakuvan Oscar-gaalasta – deittinä Michael Jackson

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Portugalissa nykyisin asuva popin kuningatar Madonna on julkaissut Facebookissa nostalgisen kuvan takavuosien Oscar-gaalasta. Nainen on kuvassa yhdessä edesmenneen laulaja Michael Jacksonin kanssa.

Madonna kehuu Michael Jacksonin olleen paras seuralainen Oscar-juhlissa. Popin kuningasparin yhteiskuva vie vuosikymmenten taakse. Madonna on kuvassa glamouria sädehtivä ja Michael Jackson kantaa koristeellista asukokonaisuutta vähintäänkin yhtä upeasti. Madonna on maailman myydyin naisartisti ja Michael Jackson tunnetaan kaikkien aikojen menestyneimpänä esiintyjänä.

Madonna täyttää tänä vuonna 60 vuotta. Hän on asettunut Lissaboniin asumaan. Hänen otaksutaan työstävän uutta musiikkia, sillä naisen edellisen Rebel Heart -albumin julkaisemisesta on vierähtänyt jo kolme vuotta.

« Best DateEver!! 👑👑 #oscars #epic #fun 🎉💕🌈😂🙏🏻 » -Madonna

Publié par Madonna sur dimanche 4 mars 2018