Christina Aguilera meikittömänä – tunnistatko supertähden?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jo 20 vuotta aktiivisesti musiikkia tehnyt Christina Aguilera on esiintynyt rohkeassa kuvassa Paper-lehden kannessa. Seksikkäästä ulkonäöstä tunnettu laulajatar on riisunut hiuslisäkkeet ja jättänyt meikit pois. Hiljaiseloa julkisuudesta ja musiikkiteollisuudesta pitänyt nainen kertoo, että hän haluaa näyttäytyä aitona ihmisten edessä.

– Olen pohjimmiltani artisti. Siitäkin huolimatta, ja jopa musiikillisesta näkökulmasta katsottuna, on vapauttavaa riisua kaikki pois ja arvostaa omaa itseään sekä raakaa kauneutta, Christina Aguilera sanoo Paper-lehden haastattelussa.

Lehden sisäsivuilla on myös otoksia, joissa laulajattaren ulkonäköä on pakkeloitu entiseen ja tuttuun tyyliin. Christina Aguileran fanit ovat kuitenkin kiitelleet seksisymbolia siitä, että nainen on uskaltanut paljastaa aidon ulkonäkönsä – pisamia myöten. Christina Aguileran viimeisin albumi, Lotus, ilmestyi vuonna 2012. Poptähti on kuitenkin vihjaillut uuden levynsä ilmestyvän lähitulevaisuudessa.

#XtinaPAPER

A post shared by Paper Magazine (@papermagazine) on

#XtinaPAPER

A post shared by Paper Magazine (@papermagazine) on

#XtinaPAPER

A post shared by Paper Magazine (@papermagazine) on

#XtinaPAPER

A post shared by Paper Magazine (@papermagazine) on

#XtinaPAPER

A post shared by Paper Magazine (@papermagazine) on