Fanien rukouksiin on vastattu – Floyd Mayweather julkaisee nyrkkeilypelin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Äskettäin syntymäpäiviään näyttävästi julkkisten ympäröimänä Los Angelesissa viettänyt nyrkkeilijälegenda Floyd Mayweather on työstämässä uutta nimeään kantavaa nyrkkeilypeliä konsoleille. Pelin tuottamisesta vastaa jättiyhtiö EA.

TMZ-julkaisun mukaan huhutaan, että nyrkkeilijälegenda Floyd Mayweather haluaa mukaan nyrkkeilypelin tekemiseen ainoastaan sillä ehdolla, että hän saa osaomistuksen pelistä. Hän ei ole ensimmäinen nyrkkeilijä, joka suunnittelee pelin julkaisemista. Myös Mike Tyson on ollut mukana Mike Tyson’s Punch-Out -nimisen pelin tekemisessä.

Floyd Mayweatheria pidetään maailman parhaimpana nyrkkeilijänä. 173-senttinen ja 68-kiloinen mies voitti Conor McGregorin teknisellä tyrmäyksellä elokuussa ottelun 10. erässä. Kumpikin ottelija sai matsista yli 100 miljoonaa dollaria palkintorahoja.

Billion Dollar Man

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on