Näyttääkö koira omistajaltaan? Arvaaminen yllättävän vaikeaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sanotaan, että koira näyttää omistajaltaan. Välillä ihmiset voivat alitajuisesti valita itsensä näköisiä koiria tai ottaa lemmikikseen sellaisen koiran, joka on väritykseltään omien lempivärien mukainen. Harvemmin koirat oikeasti näyttävät kasvoiltaan samalta kuin ihmiset, ja nyt sanonta laitettiinkin todelliseen testiin.

Cut-kanava on julkaissut hyväntuulisen YouTube-videon, jossa kolme koehenkilöä yrittävät yhdistää koiran oikealle omistajalleen. Koehenkilöt pitävät aluksi tehtävää helppona, mutta pelkän ulkonäön ja käytöksen perusteella lemmikkejä onkin melko vaikeaa yhdistää oikeille henkilöille.

Kaksi ihmistä onnistuvat yhdistämään neljä koiraa omistajiensa kanssa. Yksi koehenkilöistä on kuitenkin täysin hakoteillä arvailujensa kanssa eikä onnistu yhdistämään yhtäkään paria oikein.