Kourtney Kardashian Sofia Richielle: ”Painu vit*uun lasteni luota!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkkisperheen vanhin sisarus, 38-vuotias Kourtney Kardashian on antanut ex-miehensä Scott Disickin tavata kolmea lastaan. Nainen ei ole kuitenkaan innoissaan siitä, että 19-vuotias Scott Disickin tyttöystävä Sofia Richie on ottanut äitipuolen roolia lasten kanssa.

Kourtney Kardashian on sanonut lastensa isälle, Scott Disickille, että Sofia Richie voi painua vi*tuun, eikä hän halua teinimallia lähellekään lapsiaan. Sofia ei kuitenkaan välitä Scott Disickin exän valituksista, ja aikoo olla osa miesystävänsä lasten elämää.

Hän ei halua muuttaa mitään lasten suhteen siksi, että heidän äitinsä kiukuttelee, RadarOnlinelle kerrotaan.

Aikuisten välisten riitojen ei pitäisi koskaan antaa vaikuttaa lasten elämään. Kourtney Kardashian ei tule pääsemään Sofia Richiestä eroon helposti, sillä hänen äitinsä Kris Jenner on solminut sopimuksen Scott Disickin tyttöystävän kanssa Kardashianit-realitysarjassa esiintymisestä. Sofia tulee samaan isomman palkan sarjassa esiintymisestä kuin Kourtney Kardashianin poikaystävä Younes Bendjima.

My❤️

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on