Megan Fox esitteli upean alusasunsa – yhä seksikkäin Hollywood-tähti?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Megan Fox on ollut viime vuosina harvinainen näky valkokankaalla. Lähinnä Teenage Mutant Ninja Turtles -elokuviin ja perhe-elämään nykyisin keskittyvä näyttelijä on tehnyt viime viikkoina paluuta julkisuuteen näyttävänä alusvaatemallina. Samalla myös uusia kuvia on päätynyt verkkoon.

Yllä nähtävässä kuvassa Megan Fox nähdään esittelemässä Forever21-alusasuaan sosiaalisen median seuraajilleen. Samalla Megan pahoittelee sitä, etteivät kaikki fanitapaamiseen saapuneet fanit ehtineet tavata häntä henkilökohtaisesti tilaisuuden odottamattoman suuren suosion takia.

Megan Fox julkaisi jo aiemmin neljä alla nähtävää valokuvaa, joissa hänellä on hyvin sensuellit pitsialusvaatteet yllään. Kuvissa Megan Fox on pukeutunut mustaan, siniseen ja viininpunaiseen, ja tavallisten kaksiosaisten alusasusettien sijaan naisella on yllä upeita pitsibodyja ja sukkanauhoja.

#happyholidays @fredericks_hollywood

A post shared by Megan Fox (@the_native_tiger) on

@fredericks_hollywood

A post shared by Megan Fox (@the_native_tiger) on