Mies ei saanut ravintolassa 30 tuplajuustohampurilaista – raivostui ja riehui itsensä vankilaan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Oregonissa asuva Jedediah Ezekiel Fulton raivostui McDonald’sin työntekijöille, koska hän ei saanut tilaamaansa 30 tuplajuustohampurilaista. Nälkäkiukusta kärsinyt mies joutui riehumisensa takia vankilaan.

The Smoking Gun kertoo 37-vuotiaan Fultonin yrittäneen tilata 30 tuplajuustohampurilaista Sutherlinin kaupungissa sijaitsevasta McDonald’sista. Pikaruokalan työntekijät eivät kuitenkaan suostuneet valmistamaan Fultonin tilausta. Tämä sai miehen raivon valtaan.

Nälkäinen pikaruoan ystävä tuhosi ravintolan kyltin ja yritti rikkoa McDonald’sin logoa. Sen jälkeen hän repi miestä rauhoittelemaan tulleen työntekijän kauluksen irti paidasta. Tilanne rauhoittui vasta, kun yksi ravintolan asiakkaista otti aseen esiin.

Fulton toimitettiin Douglasin lääninvankilaan. Syytä miehen tilauksen sivuuttamiselle ei kerrottu. Hän sai syytteet muun muassa väkivaltaisesta käyttäytymisestä.

Poliisi