Mies tarvitsee orgasmin 20 kertaa kuukaudessa – eturauhassyövän riski laskee huomattavasti

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Miehet voivat madaltaa eturauhassyövän riskiä harrastamalla seksiä ja masturboimalla. Daily Mail -sivusto kertoo Harvardin lääketieteellisessä yliopistossa suoritetusta tutkimuksesta, jossa tutkittiin miesten siemensyöksyjen määrää suhteessa syövän riskiin.

Tutkijat saivat selville, että säännölliset orgasmit vähensivät miesten eturauhassyövän syntymisen riskiä huomattavasti.

Tutkimusten mukaan miehet, jotka harrastivat seksiä ja ejakuloivat 21 kertaa kuukaudessa alensivat omaa eturauhassyövän riskiään noin 22 prosentilla. Tutkijoiden mukaan säännöllinen ejakuloiminen alentaa syöpäriskiä siksi, että se huuhtoo syöpää aiiheuttavia kemikaaleja ja vanhoja soluja eturauhasesta.

PÄIVITYS: Korjattu virheellinen kivessyöpä eturauhassyöväksi.