Sampo Kaulanen selvisi Filippiinien viidakoista, mutta nyt iski influenssa: ”Pitäskö mun tehä testamentti?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin kyläkauppias Sampo Kaulanen nähdään parhaillaan televisiossa Selviytyjät-ohjelmassa, jossa hän kilpailee muiden julkkisten kanssa Filippiinien viidakossa. Kaulanen kertoi jo aiemmin miten hän selvisi rankasta koettelemuksesta. Nyt hän on kuitenkin sairastunut.

Parhaillaan Suomea piinaava flunssa- ja influenssakausi näkyy monilla työpaikoilla, eivätkä sairaudet jätä myöskään julkkiksia rauhaan. Sampo Kaulanen raportoi tilanteestaan sosiaalisessa mediassa eilen.

– Yö väännehelty kuumeen kourissa. Kuuma kylmä aaltoja vähän väliä. Iho on hikinen, nahkea ja kosketusarka. Keuhkoissa sellanen fiilis ku hengittelis jotain polttavaa, Sampo Kaulanen kertoi Facebookissa kuvan kera.

– Päätä särkee ja niveliä jomottaa. Hiphei ja hyvää pääsiäisen odotusta! Yöllä mietin vakavissaan houreissani et pitäskö mun tehä testamentti. Ei sillä et ois mitää jaettavaa mut helpottais asianomaisten järkkäilyjä.

Myöhemmin tilanne meni niin heikoksi, että Kaulanen lähti lääkäriin tarkistuttamaan kuntonsa. Samalla selvisi mistä surkea olo johtuu.

– A-Virus löyty! En ottanu influenssa rokotetta, Sampo Kaulanen viestitti myöhemmin.