Ylipainoinen apina tyytyi salaattiin – moni samaistuu tähän kohtaloon

Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Aasian maissa moni turisti heltyy ruokkimaan luonnossa eläviä apinoita, jotka ovatkin tottuneita ruoan kerjääjiä. Osa on oppinut jopa varastamaan ihmisiltä omaisuutta, jota ne yrittävät myöhemmin vaihtaa ruokaan. Tämä voi johtaa siihen, että apinoista saattaa tulla ajan saatossa ylipainoisia.

Nyt surkuhupaisalla YouTube-videolla nähdään apina, joka on todella ylipainoinen. Se on luultavasti saanut turistien antamista herkuista suurimman annoksen ja kerännyt painoa huomattavasti enemmän kuin muut lajitoverit. Apina näyttää kuitenkin tietävän sen itsekin, koska nyt se on valinnut vähän kevyemmän lounasvaihtoehdon.

Ruoalle perso apina syö salaattia, mikä muistuttaa monia ihmisiäkin varmasti omista yrityksistä vaihtaa epäterveelliset ruokailutottumukset salaattiin ennen kesää. Vaikka videolla istuva apina on melko surullinen näky, se on kuitenkin samaan aikaan ollut monien mielestä myös huvittava.