Fitness-kaunotar Elina Tervo täysin alastomana Kyproksella – rohkea kuva verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen fitness-kaunotar ja entinen Miss Helsinki Elina Tervo on tullut monille tutuksi muun muassa blogistaan ja siellä paljastamistaan kauneusongelmista. Taannoin hän esimerkiksi ruoti avoimesti rintojensa keskinäisiä eroja.

Hey👋Little diet tip☝️ If you Don’t want your pants are too tight.. Just don't wear any 💁🏽‍♀️ #happyeaster #wow #naked #diet

A post shared by Elina Tervo (@elinatervo) on

Kurvikas kaunotar lomailee parhaillaan Kyproksella, josta hän on julkaissut runsaasti kuvia myös sosiaalisessa mediassa. Tuoreimmassa kuvassaan Tervo nähdään poseeraamassa poikkeuksellisesti täysin alastomana. Kuva on ilmeisesti ikuistettu hotellihuoneessa.

Rohkean kuvapäivityksensä yhteydessä Elina Tervo antaa seuraajilleen hauskan fitness-ohjeen, jonka mukaan tiukkojen housujen ongelmat voi välttää jättämällä housut kokonaan pukematta.