Jari Sillanpään haastattelu järkytti suomalaiset: ”Hänet on saatava heti hoitoon”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen laulajatähti Jari Sillanpää vieraili eilen suositun televisio-ohjelman vieraana, koska on joutunut viime kuukausina huumekohun keskiöön. Vierailun tarkoituksena oli ilmeisesti antaa Sillanpäälle mahdollisuus pahoitella tapahtunutta ja kertoa omat näkemyksensä taustoista.

Tulos oli kuitenkin aivan toisenlainen kuin oli odotettu. MTV3-kanavan Enbuske, Veitola, Salminen -ohjelmassa nähtiin sekava laulajatähti, joka uhkui välillä suoranaista uhmaa, mutta haastattelun lopuksi puhkesi kuitenkin vielä itkuun. Mielialat vaihtelivat siis nopeasti. Tekonsa pahoittelun sijaan hän käytti hyökkäystä puolustuksena kyseenalaistaen esimerkiksi huumepäissään ajamisen vaarallisuuden ja laskien miten paljon kovista huumeista syntyi hävikkiä hänen kotibileissään.

Jos osa Sillanpään faneista vähätteli vielä eilen laulajan tilannetta, niin viimeistään haastattelu paljasti hänen olevan välittömän hoidon tarpeessa. Sosiaalinen media täyttyi jo haastattelun aikana kommenteista, joissa Sillanpään toivottiin pääsevän nopeasti hoitoon. Hän itse tosin kertoi haastattelussa, ettei mikään hoito kykene häntä auttamaan sekä myönsi olevansa narkomaani ja käyttäneensä huumeita myös Thaimaan lomallaan.