Sami törmäsi outoon pyyntöön Tinderissä: ”Laita mulle femma ni saat…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin seuranhakuun tarkoitettu sovellus Tinder on hyvin suosittu myös Suomessa, ja suuri käyttäjämäärä tuo mukanaan myös erilaisia lieveilmiöitä. Palvelu on pyrkinyt karsimaan esimerkiksi valeprofiileja ja erilaisia huijauksia. Eilen eräs Staran lukija kohtasi Tinderissä erikoisen viestin.

18-vuotiaaksi Roosaksi itsensä esitellyt käyttäjä totesi jo profiilinsa esittelyssä pitävänsä alkoholista ja pimenevistä illoista sekä kyseli rikkaan miehen perään. Lisäksi profiilissa oli poikkeuksellinen toteamus.

– Laita mulle femma ni saat nähdä mitä tapahtuu, profiilissa todettiin.

Kommentti herätti Staran lukijan huomion ja hän päätti selvittää mistä voisi olla kyse. Se selvisikin pian, kun vastauksena tuli lyhyt ja ytimekäs viestin. Se sisälsi tilinumeron ja tekstin ”Haluutko koittaa onneasi?”. Tarkoituksena oli siis ansaita rahaa Tinderin kautta. On hyvin mahdollista, että profiilin takana on joku aivan muu kuin teini-ikäinen tumma kaunotar nimeltä Roosa.