Somessa väitellään kiivaasti: Onko tennispallo keltainen vai vihreä?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset näkevät värit toisinaan eri tavalla keskenään, mikä aiheuttaa monien välille sellaisia kiistoja, joista ei päästä koskaan yhteisymmärrykseen. Aiemmin verkossa ihmeteltiin mekkoa, jonka värit ihmiset näkivät eri tavalla. Nyt kummastelun aiheena on tennispallo.

Ihmiset ovat alkaneet kiivaasti väittelemään sosiaalisessa mediassa siitä, että onko tennispallon väri vihreä vai keltainen. Monien mielestä vastaus kysymykseen on helppo, mutta eriävien mielipiteiden ilmetessä on käynyt ilmi, että tennispallonkin väristä voidaan tänä päivänä väitellä.

Moni oli sitä mieltä, että tennispallo on vihreä, mutta osa ihmisistä taas vannoi sen olevan keltainen. Lopulta asiaa päästiin kysymään myös tennistähti Roger Federeriltä, joka tuntui monien mielestä antavan aukottoman vastauksen ja laittavan väittelylle pisteen kertomalla, että tennispallo on keltainen.