Unohda valkoinen ja musta – tässä on sisustamisen trendiväri

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Skandinaaviseen sisustusihasteeseen kuuluu valkoisen värin vaaliminen ja pelkistettyjen tyylien suosiminen. Nyt sisustustrendeissä on otettu askel rikkaampia värisävyjä. Kaikista muodikkainta on käyttää tummaa turkoosia.

Tumma turkoosi on kuin syvämeren pohjaa ja tunnelmaa kuvastava sävy, joka on samaan aikaan aistikas ja tyylikäs. Lukuisat sisustuslehdet ja -kuvat ovat innostuneet elegantista sävystä siinä määrin, että sitä hyödynnetään nyt jopa suurissa seinäpinnoissa. Turkoosi on trenditietoisen valinta, PureWow tietää.

Sielukasta sinivihertävää sävyä on käytetty runsaasti esimerkiksi New Yorkin ravintoloiden sisustuksessa. Arvokas väri sopii erinomaisesti tummien puusävyjen ja kellertävien yksityiskohtien seuraksi. Usein jopa yksi trendiväriä noudattava huonekalu riittää tuomaan oikean tunnelman.

YMCA building in Thessaloniki #tealinterior

A post shared by Urs (@ulajayes) on

• S O C I A L S P A C E S • I totally appreciate that a lot of people don't have the space or funds to create an additional social area like this. However I have included this picture, as firstly it's a continuation on the theme of last night regarding white walls but secondly it might provide some inspiration about using some dark Jewel colours with the whites. I personally love this combo. I have also noticed an increased trend for home bars whether that be a shelf in a lounge alcove, a drinks trolley, a special cupboard set aside, an area in a kitchen or utility or like I have done actually had one built out of good old MDF. You can do wonders with this and then paint it. I'm not sure why the home bar idea is becoming more popular for me it's the enjoyment of entertaining and encouraging my now adult children to like coming home, involving me – that's makes me sound a bit desperate but hopefully you understand. I probably shouldn't be focusing on bars with it supposedly being dry January but Emma @lifelightblooms did in a message re a post at weekend refer to it as damp January so let's all have a damp one. cheers (ps I do do virgin cocktails for non drinkers just for avoidance of doubt 😊) #gardenroom #gardenbuilding #interiorstyling #tealinterior #whitewalls #colonial #homebar #homebarideas #styleithappy #myhomevibe #tinekhome #ekbbhome #myhouseinjanuary #actualhomesofinstagram #debbieshouse #realhomes #boominteriors #mysassyhomestyle #whitesofas #designvintage #poolhouse #foreverhome #dreamhomes #homedecorideas #myhomeideas #interiorstylist #nestandthrive #howyouhome #lovetohome

A post shared by Debbie Harris (@debbies_house) on