Hotelli perui Jari Sillanpään keikan nollatoleranssin vuoksi – sitten selitys vesittyi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset ovat seuranneet viime päivinä laulajatähti Jari Sillanpään huumesekoilujen seurauksia, sillä hänet pidätettiin viikko sitten lauantaina Helsinki-Vantaalla. Laulajan matkatavaroista löytyi kovia huumeita, joiden johdosta häntä kuulusteltiin päiväkausia. Sittemmin Sillanpään keikkoja on peruttu.

Solar Sound Festival 2016, Kuva: Royal Photo, Jarkko Laine

Parhaillaan keikkatauolla olevan Sillanpään oli määrä palata esiintymislavoille Kuusamossa sijaitsevan Rukahovi-hotellin Ravintola Kaarle XII -ravintolassa, joka päätti kuitenkin huumekohun myötä peruuttaa Sillanpään keikan. Hotelli perusteli keikan peruuttamista nollatoleranssilla huumeisiin.

– Scan­di­cil­la on nol­la­to­le­rans­si huu­mei­den osal­ta ja asi­an tii­moil­ta on ol­lut sen ver­ran laa­jaa ne­ga­tii­vis­ta pu­het­ta, et­tä pää­dyim­me tä­hän rat­kai­suun ja kei­kan pe­ru­mi­seen, Res­tel Ho­tel­lit Oy:n mark­ki­noin­ti­joh­ta­ja Kati Lit­ma­nen kertoi Koillissanomat-lehdelle.

Tarkkasilmäisimmät huomasivat kuitenkin nopeasti, että samassa ravintolassa esiintyy tänään lauantaina toinen suosittu kotimainen artisti Reino Nordin. Sosiaalisessa mediassa on sen jälkeen ihmetelty laajasti hotellin väitteitä nollatoleranssista, sillä myös Reino Nordin on jäänyt kiinni huumeista pariinkin kertaan. Viimeksi kesäkuussa 2017 hän jäi kiinni marijuanasta ja koviin huumeisiin lukeutuvasta kokaiinista.

Hotelli on perustellut Nordinin esiintymistä Iltalehdessä sillä, että hän on nykyisin päihteetön.