Elton John täytti 71 vuotta – sai söpöt onnittelukortit lapsiltaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Huippumuusikko Elton John täytti hiljattain 71 vuotta. Eläkkeelle jäähyväiskiertueen jälkeen jäävä mies on juhlinut syntymäpäiviään perheensä kanssa Roomassa, Italiassa. Hän heräsi lastensa onnitteluihin.

Sir Elton John on kertonut medialle suunnittelevansa eläkkeelle siirtymistä, jotta saisi viettää mahdollisimman paljon aikaansa kahden poikansa kanssa. Zachary ja Elijah -nimiset pojat olivat herättäneet pianisti-isänsä ja ojentaneet itsetekemänsä kortit hänelle. Muusikko julkaisi korttien kuvat Instagramissa.

Elton Johnin 52-vuotias aviomies David Furnish onnitteli syntymäpäiväsankaria myös Instagramissa. Huippupianisti on kertonut siirtyvänsä eläkkeelle vuonna 2021, jotta ehtii viettää enemmän aikaa perheensä kanssa. Elton John on myynyt vuosien varrella yli 250 miljoonaa levyä, ja hänet tunnetaan muun muassa Candle in the Wind ja Your Song -kappaleista.