Kim Kardashian photoshop-kohun keskellä – onko jo epäluonnollisen virheetön?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kim Kardashian teki juuri uuden meikkilanseerauksen hänen KKW Beauty -yrityksessään. Kardashian julkaisi yhteistyön hänen luottomeikkaajansa Mario Dedivanovicin kanssa. Yhteistyö kantaa nimeä KKW X Mario, ja se kattaa sekä uusia huulipunia että luomivärejä.

Kim Kardashian on julkaissut sosiaalisessa mediassa uusia mainoskuvia, jotka hänestä ja Dedivanovicista on otettu. Kuvat ovat upeita, mutta monien fanien mielestä ne ovat jopa epäluonnollisen upeita. Kim Kardashiania on Daily Mail -sivuston mukaan nyt kritisoitu siitä, että hän on photoshopannut kuvia liikaa.

Naisen iho näyttää kuvissa täysin virheettömältä, minkä vuoksi moni onkin päätellyt, että kuvia on käsitelty hieman rankemmalla kädellä. Myös Kim Kardashianin pää näytti osan mielestä liian pieneltä naisen muuhun vartaloon verrattuna.

Kardashian julkaisi hänen Instagram-kanavallaan myös takaa otetun kuvan, jossa naisen jalat ja pakarat näkyvät. Moni on nähnyt naisesta käsittelemättömiä kuvia, joissa tähdellä näkyy olevan selluliittia. Sen vuoksi fanit ovatkin olleet näreissään siitä, että nainen itse muokkaa kuviaan ja yrittää antaa itsestään epäluonnollisen täydellisen kuvan.

Getting ready this morning with my new lips from the KKW X MARIO

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on