Kissa sai lahjaksi makuupaikan – mikään ei voittanut hedelmäkoria

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hauskojen videoiden perusteella on voitu huomata, että kissat pitävät ahtaista nukkumapaikoista. Eräs kissa on valinnut makuupaikakseen perheen hedelmäkorin, minkä vuoksi mies päätti ostaa kissalle paremman ja suuremman nukkumapaikan.

Koomikkona toimiva Vic Dibitetto on julkaissut hänen YouTube-kanavallaan videon, jossa nähdään miten hän ojentaa upean lahjansa heidän Eddy-nimiselle kissalleen. Kissa makoilee mukavasti puisessa hedelmäkorissa ja näyttää olevan lähinnä näreissään siitä, että mies tuli keskeyttämään sen päiväunet.

Vic Dibitetto oli varmasti ajatellut, että kissa olisi innoissaan uudesta majesteettisemmasta astiasta ja hyppäisi sinne heti riemuissaan. Näin ei kuitenkaan käynyt. Sen sijaan kissa katsoi uutta astiaa halveksuvasti ja päätti lähteä pois paikalta.