Koirat haukkuivat aidan takana – eivät tajunneet oven olevan auki

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty useita huvittavia esimerkkejä siitä miten ovelia kissat ja koirat ovat halutessaan paeta omasta rajatusta tilastaan. Nyt videolla nähdään kuitenkin hupaisa todiste siitä, että aivan kaikki koirat eivät olekaan pakenemisen mestareita.

YouTube-videolla nähdään huvittava tilanne, jossa kaksi pikkukoiraa haukkuu pienen aidan takana. Omistaja on kuvannut tilanteen videolle puhelimellaan, koska tilanteen koomisuus piilee siinä, että koirat olisivat täysin vapaita liikkumaan, mutta eivät vain ymmärrä sitä.

Pikkukoirat haukkuvat lyhyen aidan takana malttamattomina ja haluaisivat, että niiden omistaja päästäisi ne ulos. Ovi on kuitenkin auki, ja aidan vieressä sijaitsee niin iso aukko, että koirat mahtuisivat kulkemaan siitä läpi vaikka samanaikaisesti.