Opettaja pani myöhästyneen tanssimaan – liikkeistä heti viraalihitti!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Toiset opettajat rankaisevat myöhässä tunnille saapuvia oppilaita tavanomaista erikoisemmilla tavoilla. Eräs amerikkalainen yliopisto-opettaja laittaa mattimyöhäiset tanssimaan koko luokan edessä.

26-vuotias Brandon Goodrich saapui myöhässä amerikkalaisen kirjaillisuuden luennolle. Niinpä opettaja käski hänet tanssimaan. Videolle ikuistetut tanssiliikkeet päätyivät lopulta Twitteriin, jossa tanssista tuli viraalihitti.

– Professorini laittaa sinut tanssimaan jos myöhästyt tunnilta. Tätä on yliopisto, Twitter-käyttäjä Vane kirjoitti.

Brandonilla on selkeästi ollut tilaisuuksia opetella tanssiliikkeitään, sillä hän ei ollut ensimmäistä kertaa myöhässä. Opiskelija paljasti Twitterissä tuoneensa vanhan iPodinsa ja Bluetooth-kaiuttimen kouluun, jotta hän voi aina valita tanssimusiikkinsa myöhästyessään tunnilta.