Plus-malli Ashley Graham: ”Selluliitti ei määrittele onnellisuutta!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Supermalli Ashley Graham on noussut koko maailman maineeseen kurvikkaan vartalonsa ansiosta. Hän on puhunut positiivisen vartalonkuvan puolesta jo pitkään, mutta myöntää itsekin kärsivänsä toisinaan ulkonäköpaineista.

StyleWatch-lehden haastattelussa käynyt huippumalli Ashely Graham kertoo, että tuntee välillä itsensä todella lihavaksi. Hän haluaa antaa naisille neuvoja, joiden avulla itsetuntoa musertavista ajatuksista pääsee yli. Ensinnäkin naisten tulisi kehua itseään kauniiksi.

Lisäksi Graham muistuttaa, että pieni määrä selluliittia ei vaikuta ihmisen onnellisuuteen. Hän on oppinut elämänmyönteisen asenteensa omalta äidiltään, joka yrittää aina suhtautua asioihin positiivisella otteella. Kolmekymppinen malli neuvoo naisia tukemaan toisiaan ja nauttimaan elämästä täysin rinnoin, People-lehti raportoi.