Tuulenpuuska kaatoi kuorma-auton kyljelleen – onnettomuus videolle

Autot Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet kuorma-autoihin liittyvät onnettomuudet saavat alkunsa siitä, että kuski menettää ison auton hallinnan haastavissa sääolosuhteissa. Tällä kerralla videolle tallentui kuitenkin erikoinen tilanne, jossa kuorma-auto kaatui ilman, että kuski teki mitään.

Nevadassa Walker Laken alueella liikenne oli ollut noin kymmenen minuutin ajan pysähdyksissä kun tuuli oli kaatanut edellä ajaneen auton. Jonossa pysähdyksissä ollut kuski oli huomannut, että kova tuuli oli alkanut horjuttamaan myös edessä olevaa isoa kuorma-autoa, jolloin kuski oli kaivanut kameransa esille.

Tilanteessa oli käynyt juuri niin kuin takana ollut kuski oli arvellutkin. Kuski ei ollut ehtinyt kuvaamaan kuin pienen hetken ajan kun kova tuulenpuuska jo nostikin kuorma-auton perävaunuineen ilmaan toiselta sivulta ja käänsi sen kyljelleen tien sivuun.