Jari Sillanpää rakkaansa kanssa Espanjassa – julkaisivat yhteiskuvan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen laulajatähti Jari Sillanpää oli viime viikon puheenaihe, kun hänet otettiin kiinni kovien huumeiden hallussapidosta Helsinki-Vantaan lentokentällä. Perjantaina kohu vain yltyi, kun laulaja vieraili EVS-ohjelman haastattelussa eikä osoittanut katumuksen merkkejä.

Monet asiantuntijat totesivat suoralta kädeltä, että Sillanpää täytyy saada pian hoitoon. Nyt laulaja on julkaissut sosiaalisessa mediassa valokuvan, joka on tuonut hänen faneilleen toivoa muutoksesta parempaan.

Instagramissa hän poseeraa toisen miehen kanssa polkupyöräilemässä etelässä palmujen alla, joten hän on mahdollisesti poistunut Suomessa vellovan kohun keskeltä ulkomaille. Täyttä varmuutta asiasta ei ole, mutta päivityksessä mainittu Fast Monkey Bike Rental on yritys, joka toimii suomalaisten suosimalla Espanjan Aurinkorannikolla.

Päivityksensä kuvatekstissä Sillanpää toteaa aloittaneensa nyt kuntokuurin, ja hänen faninsa pitävät sitä rohkaisevana merkkinä ongelmien vakavuuden ymmärtämisestä, sillä päivityksen perusteella jonkinlainen elämänmuutos olisi vireillä.

– Kuntokuuri alkoi! Fast monkey bike rental, Jari Sillanpää kertoi kuvansa yhteydessä.

Kuntokuuri alkoi! 🙂 Fast monkey bike rental

A post shared by Jari Sillanpää (@jarisillanpaa) on