Kettu ilmestyi pihamaalle – sitten se sulatti jokaisen sydämen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ketut ovat melko kesyjä ja tottuneet elämään monissa paikoissa lähellä ihmisasutusta. Kettuja on nähty jopa lemmikkeinä, mutta kettujen kuitenkin kuuluisi elää luonnossa eivätkä ne villin luonteensa vuoksi sovi tavanomaisiksi lemmikeiksi sisätiloihin.

Nyt Tom Pullan on julkaissut YouTube-kanavallaan suloisen videon, jonka hän kuvasi talonsa ikkunan takaa. Hän oli lastensa kanssa huomannut, että kettu oli tullut leikkimään heidän pihansa lähettyville. Kettu oli löytänyt itselleen saappaan, jonka kanssa se leikki.

Kettu näytti olevan hyvin innoissaan leikkikaveriksi löytyneestä kumisaappaasta, jota se riepotteli innoissaan pitkin ruohikkoa. Kettu oli suloinen näky leikkiessään saappaan kanssa aivan samalla tavalla kuin koiranpentu. Lapset seurasivat ketun puuhasteluja ikkunan kautta innoissaan päästyään näkemään ketun leikit oman kodin ikkunan takaa.