Omistaja käveli kotiin sotkun keskelle – kissa ilmiantoi kaverinsa heti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Robert Dollwet toimii Malibussa koirien ja kissojen kouluttajana. Hän on opettanut Didga ja Boomer -nimisille kissoilleen paljon hauskoja temppuja, joita mies on jakanut hänen omalla Catmantoo-kanavallaan YouTubessa. Toisinaan koulutetutkin kissat käyttäytyvät silti huonosti ja ajautuvat houkutusten vietäviksi.

Nyt hauskalla videolla nähdään millainen näky miestä on odottanut kotona kun kissat ovat jääneet hetkeksi kahdestaan. Mies on kuvannut kameralla tilannetta ja lattialla olevaa sotkua, jonka kissat ovat hänen poissa ollessaan aiheuttaneet.

Kun Dollwet ihmettelee lattialla olevaa sotkua, kissat istuvat katuvan näköisinä pöydän päällä. Mies kysyy kissoiltaan, että kumpiko sotkuun on syypää, jolloin toinen kissoista ilmiantaa heti kaverinsa. Kissa laittaa tassunsa toisen kissan selän päälle merkiksi siitä, että se on vastuussa sotkusta.