Burger Kingin aprillipila onnistui loistavasti: ”Suklaahampurilaiset tulevat”

Lifestyle Ohhoh! Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pikaruokaravintolaketjut osaavat välillä yllättää todella erikoisilla kausituotteillaan. Ravintolat ovat lanseeranneet suklaaranskalaiset, punaiset, mustat, valkoiset ja harmaat hampurilaiset ja kanasta tehdyt hampurilaissämpylät. Nyt Burger King lanseerasi kuitenkin pelkkänä aprillipilana uuden Chocolate Whopper -hampurilaisen.

Chocolate Whopper on nimensä mukaisesti tehty lähes kokonaan suklaasta, minkä lisäksi siinä on muitakin makeita herkkuja. Suklaan ja suklaakakkukerrosten välissä on tomaatteja muistuttavia verigreipin siivuja, sipulilta näyttäviä valkosuklaarenkaita sekä ketsupin sijasta vadelmasiirappia.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta kun Burger King on pilaillut asiakkaidensa kustannuksella aprillipäivän kunniaksi. Pari vuotta sitten Burger King juksasi ihmisiä mainoksella, jossa esiteltiin yksittäispakattuja ranskalaisia perunoita.