Elsa Pataky upea näky bikineissä – lekotteli Australian surffirannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-aviopari Chris Hemsworth ja Elsa Pataky on kuluneen talven aikana lomaillut perheensä kanssa eri puolilla maailmaa. Parhaillaan Pataky viettää aurinkolomaa Australiassa yhdessä ystäväpariskuntansa Luciana Barosson kanssa.

Pataky ja Barosso kuvattiin eilen Queenslandin suositussa Byron Bayn surffikohteessa viettämässä lomapäiväänsä rannalla. Pataky oli pukeutunut valkoisiin bikineihin.

41-vuotias Elsa Pataky ja 34-vuotias Chris Hemsworth ovat todella näyttävä pariskunta. Hemsworthilla ja Patakylla on kolme lasta, eli viisivuotias tytär India Rose ja kolmevuotiaat kaksospojat Tristan ja Sasha. Pariskunta meni naimisiin kahdeksan vuotta sitten ja näyttää edelleen hehkuvan onnellisina yhdessä.

Splash
Splash
Splash
Splash