N’Sync ja Backstreet Boys olivat rajuissa riidoissa – yhden naisen takia!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ysäripoikabändit N’Sync ja Backstreet Boys olivat aikoinaan riidoissa keskenään. Nyt on paljastettu yhtyeen miesten välisten erimielisyyksien syy. Kyse oli naisesta – kuinkas muutenkaan.

Laulajana N’Sync-yhtyeessä ollut Chris Kirkpatrick on paljastanut, että hän halusi aikoinaan lyödä Backstreet Boysissa laulaneelta AJ McLeanilta tajun kankaalle. Syynä oli nainen, josta Kirkpatrick oli hieman aiemmin eronnut ja McLean oli iskenyt hänet itselleen. Kaksikko sai kuitenkin sovittua naiseen liittyvät erimielisyydet myöhemmin oluella, Femail First uutisoi.

Sen jälkeen N’Syncin ja Backstreet Boysin kilvoittelu oli lähinnä harmitonta kilpailua poikabändin kuninkuudesta. N’Syncissä esiintyi Kirkpatrickin lisäksi Justin Timberlake, Joey Fatone, Lance Bass ja JC Chasez. Yhtye saa oman tähtensä Hollywoodin Walk Of Famelle 30. huhtikuuta.

#TBT 🏈🏈🏈

A post shared by *NSYNC (@nsync) on