Shokkiero! Channing Tatum ja Jenna Dewan eroavat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijäpariskunta Jenna Dewan Tatum ja Channing Tatum ovat päättäneet hakea avioeroa. Näyttelijät ovat herättäneet ihastuneita huokauksia monissa heidän yhteiseloaan seuranneissa, mutta heidän liittonsa avioparina on tullut päätökseen. He aikovat jatkaa ystävinä ja perheenä.

Yhdeksän vuotta avioliitossa olleet Jenna Dewan Tatum ja Channing Tatum ovat päättäneet jatkaa elämäänsä erillään. Viisivuotiaan Everly-tytön vanhemmat kertovat Instagram-päivityksessä, että eroon ei liity draamaa, vaan heidän uskomaton matkansa kulkee eri suuntiin. Vasta viime vuonna Channing Tatum jakoi parisuhdeneuvoja heidän liittoaan ihailleille.

Hänen mukaansa nykyisin on helpompi luovuttaa ja etsiä uusi kumppani sen sijaan, että panostaisi jo olemassa olevaan rakkauteen.

– Ei ole olemassa vain yhtä tiettyä salaisuutta parisuhteeseen. Kyse on ainoastaan omasta halusta, että haluaa olla toisen ihmisen kanssa ja mukautua. Mikään suhde ei ole aina täydellinen, mutta sinun on yksinkertaisesti ratkaistava asiat ja sopeuduttava, Tatum paljasti ennen eroa.

We did it big tonight. Thank you London! #MagicMikeXXL #MMXXLTour

A post shared by Channing Tatum (@channingtatum) on