21-vuotias lopetti yliopiston arvostellakseen koiria Twitterissä – tienaa nykyään 100.000 vuodessa

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Internet-menestystarinat voivat saada alkunsa mitä yksinkertaisemmista ideoista. Yksi esimerkki tästä on Yhdysvaltojen North Carolinassa asuva Matt Nelson, joka niittää menestystä koira-aiheisella Twitter-tilillään.

21-vuotiaan Nelsonin Twitter-tili WeRateDogs arvostelee koirien kuvia lämminhenkisellä ja humoristisella tavalla. Hän kertoo saaneensa idean huomattuaan, kuinka luovilla tavoilla ihmiset käyttivät Twitteriä.

Nelson opiskeli Twitter-tilin avatessaan Campbellin yliopistossa. WeRateDogsin suosion kasvaessa hän kuitenkin lopetti opiskelun keskittyäkseen kaupallistetun tilin ylläpitoon täyspäiväisesti.

Nykyään Nelson pyörittää WeRateDogsia vanhempiensa kodista käsin pienen häntä auttavan tiimin kanssa. Koiraharrastaja tienasi koirien arvostelemisella viime vuonna jopa yli 100.000 dollaria. Nelson ei usko palaavansa koulun penkille ainakaan vielä lähitulevaisuudessa.

– Kukaan ei tule yhtäkkiä lopettamaan koirien rakastamista. Se luo työhön liittyvää turvallisuuden tunnetta, Nelson kertoo Time-lehdelle.