Ihmis-Barbie Amanda Ahola järkytti EVS-ohjelmassa – rahat aikuisviihteellä ja sugar daddyltä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kauneusleikkaukset eivät ole enää aikoihin olleet mitään uutta, mutta maailmalta löytyy lukemattomia ihmisiä, jotka ovat vieneet niiden käyttämisen äärimmilleen. Eilen suomalaiset tyrmistyivät, kun MTV3-kanavan suositussa EVS-keskusteluohjelmassa vieraili Amanda Ahola, jota on leikelty erittäin paljon.

Koko vartalonsa ja kasvonsa kauneusleikkauksilla uusiksi operoinut nuori nainen sairasteli lapsena paljon, ja hän ryhtyi 16-vuotiaana säästämään rahaa kauneusleikkauksiinsa. Varsinaiseksi ihmis-Barbieksi leikelty Amanda Ahola paljasti EVS-haastattelussa saaneensa rahaa leikkauksiin paitsi aikuisviihteellä myös omalta sugar daddyltään, eli vanhemmalta rahoittajamieheltä.

Amanda Aholan kuvat ovat yhtä pysäyttävää katsottavaa kuin hänen sosiaalisen median kuvansa ja videonsa, ja esimerkiksi Instagram sulki taannoin häneltä jo kaksi käyttäjätiliään ilmeisesti liian seksuaalisen sisällön vuoksi. Twitterissä Amanda kykenee kuitenkin edelleen julkaisemaan kuviaan ja videoitaan, joissa on lähes poikkeuksetta pääosassa hänen valtavat rintansa.