Elämänkumppani voi löytyä lomamatkalta – rento ympäristö sytyttää rakkauden

Matkailu · Terhi Piiroinen

Yhdistyneestä kuningaskunnasta kotoisin oleva James tapasi amerikkalaisen Mara-nimisen naisen vuonna 1984 lomamatkallaan Pohjois-Amerikan itärannikolla. He avioituvat vuotta myöhemmin ja ovat yhdessä edelleen. Nyt kaksikko jakaa vinkkejä siihen, kuinka matkoilta voi löytää elämänsä rakkauden.

On sanottu, että pariskunnan ensimmäinen yhteinen lomamatka määrittelee sen, sopivatko he aidosti toisilleen. Mikäli kumppanin löytää matkoilta, pääsee tutustumaan uuteen ihmiseen paremmin ilman arkisia häiriötekijöitä. Samalla on mahdollisuus oppia uuden tuttavuuden kautta hänen kulttuuristaan ja tavoistaan.

Matkoilla tapaaman ihmisen kanssa on tavallaan pakko poistua omalta mukavuusalueelta, Femail First raportoi.

James ja Mara suosittelevat Tinderin sijaan matkailua myös siksi, että reissaajat saattavat muodostaa uusia yhteisiä kaveruussuhteita. Lisäksi matkoilla ollessa saattaa käyttäytyä avoimemmin ja huolettomammin, jolloin pystyy myös olemaan enemmän oma itsensä. Koska matkoilla kuvataan paljon ympäristöä ja ihmisiä, tulee pariskunnan suhde taltioitua ensihetkistä alkaen. Lisäksi reissussa rakkauden löytämisestä saa upean tarinan lapsenlapsille kerrottavaksi.