Lapset eivät totelleet – pantiin juoksemaan auton perässä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanhemmilla on monia keinoja, joiden avulla he saavat tai ainakin yrittävät saada lapsensa tottelemaan. Usein tähän liittyy lahjontaa, herkkuja ja kompromisseja, mutta tällä kerralla eräs vanhempi päätti tyytyä pelotteluun.

Tilannetta vierestä huvittuneena seurannut henkilö on kuvannut videolle miten pienet lapset seuraavat edellä ajavaa autoa. Ilmeisesti vanhempi on nostanut lapset takapenkiltä ulos kun he eivät ole osanneet käyttäytyä kunnolla.

Vanhempi yrittää ilmeisesti opettaa lapsilleen, että he jäävät tien poskeen mikäli eivät tottele auton takapenkillä. Vanhemman aiheuttama näky on melko huvittava kun kolme pikkulasta juoksee auton perässä. Kaksi lasta juoksee turvaistuimet kiinni selässään, mikä tekee näystä entistäkin hupaisamman.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.