Linja-auto jumiutui vuoristotielle – sitten kuski teki kohtalokkaan virheen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoristoisten alueiden maantiet ovat usein kapeita, jyrkkiä ja niissä on tiukkoja mutkia. Ne eivät siis sovellu kovin hyvin esimerkiksi turistibusseille. Tällaisia teitä on myös monissa suomalaisille tutuissa lomakohteissa, joissa turistibussien kuljettajilta kysytään poikkeuksellista taitoa.

Nyt verkossa leviää video, jossa suurikokoinen valkoinen linja-auto oli juuttunut keulastaan kiinni kapean vuoristotien tiukkaan mutkaan. Pitkä linja-auto ei lähtenyt liikkeenne kovin helposti, joten kuljettaja joutui painamaan irrottamiseksi kunnolla kaasua. Kuljettaja antoi sitä kuitenkin liikaa, koska irronnut linja-auto jatkoi matkaansa mutkasta suoraan rotkoon.

Motori Divertentin julkaisemalla videolla ei selviä syntyikö turmassa henkilövahinkoja, mutta rotkoon pudonneen linja-auton kuljettaja lienee saanut ainakin ruhjeita ajoneuvon törmätessä puihin.