Rihannan rinnat pullistelivat bilemekosta – juhli näyttävästi Italiassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yli kymmenen vuotta aktiivisesti uraa musiikinparissa luonut barbadossyntyinen Rihanna täyttää tänä vuonna 30 vuotta. Kahdeksankertainen Grammy-voittaja kertoi taannoin olevansa ensimmäinen naisartisti, jonka tuotantoa oli kuunneltu yli kaksi miljardia kertaa Apple Musicin suoratoistopalvelussa.

Parhaillaan Rihanna on Italiassa, jossa hänet kuvattiin eilen Milanossa juhlistamassa omaa nimeään kantavaa Sephoran uutta Fenty beauty -meikkisarjaa. Popkaunotar oli pukeutunut niukkaan mustaan bilemekkoon, joka nosti hänen povensa pääosaan.

Kerroimme taannoin, että Rihanna oli myös Spotifyn viime vuoden menestynein naisartisti. Rihannan viimeisin Anti-niminen levy ilmestyi vuonna 2016. Rihannasta tuli tänä vuonna myös maailman ensimmäinen artisti, joka on tienannut yhdellä albumilla kahdeksannumeroisen summan tililleen.

Splash
Splash
Splash