Shokkikäänne! Temptation Island -pariskunta kotimatkalle kesken kilpailun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset ovat seuranneet viime viikot aktiivisesti huippusuositun Temptation Island -ohjelman suomalaisen version tapahtumia Thaimaan rannoilla. Sarjan neljäs tuotantokausi on pitänyt sisällään monia odottamattomia käänteitä, mutta niistä toistaiseksi suurin on vielä näkemättä.

Temptation Island Suomi Ruutu+

Nelosen Ruutu-palvelun maksavat asiakkaat voivat seurata sarjan jaksoja hieman aiemmin kuin ne tulevat televisiosta, ja nyt verkossa on julkaistu kauden yhdeksäs ja kymmenes jakso. Ensi viikolla televisiossa nähtävässä jaksossa koetaan tunteikkaita hetkiä, kun yksi seurustelevista pareista lähtee yllättäen kotimatkalle.

— Älä lue tätä pidemmälle, jos haluat säilyttää jännityksen —

Jo tällä viikolla nähdyssä jaksossa forssalainen Markus kertoi iltanuotiolla avoimesti, että hän on tullut katumapäälle siitä, että suostui mukaan Temptation Islandille. Hänelle oman rakkaan näkeminen toisten miesten kanssa on ottanut todella koville, eikä se ole jäänyt aiemminkaan huomaamatta. Nyt pelko suhteen kariutumisesta saa Markuksen jättämään leikin kesken, ja samalla myös Noora lähtee luonnollisesti mukana.

Sosiaalisessa mediassa Markuksen ja Nooran poistuminen on jo aiheuttanut keskustelua, ja käännettä pidetään ikävänä, sillä varsinkin Markus ehti valloittaa katsojien sydämet puolelleen jo heti tuotantokauden alussa. Markus ja Bile-Dani olivat niin ikään ystävystyneet, joten aisaparin yllättävä poistuminen ei ole helppoa Danille, joka painiskelee jo valmiiksi tyttöystävä Eveä koskevien seikkojen kanssa. Shokkikäänne ei siis ainakaan helpottanut osallistujien elämää.