Justin Timberlake keskeytti konserttinsa – järjesti jymy-yllätyksen fanilleen!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Justin Timberlake on naimisissa näyttelijä Jessica Bielin kanssa ja heillä on myös yksi yhteinen lapsi Silas Randall Timberlake. Pienen pojan isänä Timberlake tietää miten iso asia raskaus ja lapsen saaminen on, minkä vuoksi hän päätti konserttinsa aikana auttaa erästä naista ilmoittamaan hänen raskaudestaan.

Justin TImberlake huomasi kesken konserttinsa naisen, joka piti erityistä kylttiä kädessään. Nainen seisoi katsomossa vip-alueella ja piteli kylttiä, jossa hän pyysi Justin Timberlakea auttamaan häntä ilouutisten kertomisessa. Heti kun mies huomasi kyltin, hän keskeytti konserttinsa tehdäkseen tärkeän ilmoituksen.

Justin Timberlake haki paperin naiselta ja luki sen suuren yleisön edessä. Timberlake ilmoitti naisen puolesta, että Bax-vauva tulee syntymään marraskuun 1. päivä. Lähes jokainen fani halusi taltioida tilanteen puhelimellaan mistä voidaankin päätellä, että tämä raskausuutinen tulee leviämään hetkessä todella laajalle.