Nainen juhli eroa näyttävästi – veti kännit ja poltti hääpuvun

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Neljä vuotta naimisissa ollut Katlynn McKee oli huonossa avioliitossa. 25-vuotias nainen koki avioeron ainoastaan pelastavana ja uuden aikakauden aloittavana jaksona elämässään. Nainen päätti juhlia eroa näyttävästi.

Katlynn McKee oli säilyttänyt 1.500 dollarin arvoisen häämekkonsa. Nainen oli aviomiehensä kanssa yhdessä 16-vuotiaasta saakka, mutta pariskunta kasvoi erilleen viime vuosina. Nainen suunnitteli erojuhlan tarkkaan. Hän palkkasi hääkuvajaana olleen valokuvaajan ikuistamaan juhlinnan.

McKee meni mekossaan mutaiseen lampeen. Sen jälkeen nainen pilkkoi häämekon pieneksi silpuksi ja sytytti rippeet palamaan polttoaineen avulla. Hän poseerasi kameralle alusvaatteisillaan samalla, kun otti viinipullosta huikkaa. Katlynn McKee kertoi myöhemmin tunteneensa olonsa paremmaksi kuin pitkiin aikoihin.